Rekisteröidy AVONilaiseksi pirtsakkaan tiimiin!

 

Hei!

AVON tarjoaa upeaa kosmetiikkaa, jonka hinta-laatusuhteet on kohdallaan. Kun haluat oman asiakasnumeron ja hyödyntää alennukset ja lisäedut, niin klikkaa linkkiä! Asiakasnumero on ilmainen - helppo (ei velvoita mihinkään).

Omalla AVON-asiakasnumerolla voit tilata tuotteita

  • ihan vain omaan käyttöön tai
  • voit ansaita lisätuloja myymällä niitä esim. ystäville ja tuttaville

Oman asiakasnumeron rekisteröimisen etuja ovat muita paremmat alennukset, tarjoukset ja edut. Kun olet täyttänyt rekisteröitymislomakkeen, otan sinuun yhteyttä. Saat sähköpostissa asiakasnumerosi, jonka avulla pääset kirjautumaan Omille Avon-sivuillesi. Kirjauduttuasi sivuille, löydät sieltä lisää tarjouksia, kannustusohjelmia ja vinkkejä.

Miksi juuri minun tiimiini?

Olen oma AVON-Tiiminvetäjäsi ja neuvon, sekä autan sinua kaikissa mieltä askarruttavissa ja uusissa asioissa. Olen soiton / viestin päässä ja odottelen yhteydenottoasi! Osaan toki olla asiallinen, mutta . . . toisaaltaan olen myös hassutteleva ja eloisa tyyppi, joka saattaa kehitellä poikkeuksellisiakin juttuja! 

Tiimi on vuosien varrella vakiinnuttanut toimintatapojaan, mutta aina keksitään jotain omaa - uutta ja kivaa! Tiimiläisiä on ympäri maata ja pidämme aika-ajoin omiakin tapaamisia ja koulutuksia! Tule osaavaan, mutta hauskalla tavalla yllätykselliseen tiimiin mukaan!

Mikäli et nyt haluakaan omaa asiakasnumeroa, niin voit selata kuvastoa tästä ja klikkailla samalla tuotteet ostoskoriin. Korin sisällön voit näppärästi lähettää järjestelmän kautta minulle, niin toimitan tuotteet sitten sinulle: https://fi.avon-brochure.com?rep_id=rep9918135806973

Rekisteröitymällä tällä virallisella AVON-Tiiminvetäjän rekisteröimissivulla voit varmistua siitä, että henkilötietojasi käsitellään aina lainmukaisesti. AVON tarvitsee henkilötunnuksesi, koska luottotietosi tarkistetaan, jotta voimme myöntää sinulle 14 päivän maksuajan.

Miten pääsen mukaan Avonille?

1. Täytä rekisteröitymislomake

2. Tiiminvetäjä ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista
3. Nyt voit tilata itsellesi kosmetiikkaa jopa -30% muita edullisemmin!


Rekisteröitymiseen ei kuulu liittymismaksua tai muita velvoitteita.

Täytä rekisteröitymislomake

Haluatko lisätietoa?

Ota yhteyttä minuun, niin vastaan kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Parhaat tarjoukset juuri nyt

1.

TILAUSKUUKAUTENASI:

Tee yhteensä minimissään 60 €:lla tilauksia ensimmäisen tilauskuukautesi aikana, ja tilaa Planet Spa -tuotesetti 1 €:lla!

Tee vähintään
60 €:lla tai 100 €:lla tilauksia,
niin voit tilata tavoittamasi
tason edun vain 1 €:lla!

2.

TILAUSKUUKAUTENASI:

Tee yhteensä minimissään 60 €:lla tilauksia toisen tilauskuukautesi aikana, ja valitse toinen näistä seteistä etuhintaan!

Tee vähintään
60 €:lla tai 150 €:lla tilauksia,
niin voit tilata tavoittamasi
tason edun vain 1 €:lla!

3.

TILAUSKUUKAUTENASI:

Tee yhteensä minimissään 60 €:lla tilauksia kolmannen tilauskuukautesi aikana, niin voit hyödyntää huikean alennusprosentin!

Tee vähintään
60 €:lla tai 150 €:lla tilauksia,
niin voit tilata tavoittamasi
tason edun vain 1 €:lla!

AVON-asiakasnumeron rekisteröintilomake

Mitä muita etuja saat?

Jopa -30% alennusta kosmetiikasta

Mahdollisuus ilmaiseen
kotiinkuljetukseen

Kolmen kuukauden palautusoikeus